Schrijf je in voor de EEVOC-clubstage!

Mis onze herfststage niet! Een must voor elke EEVOC (jeugd)speler!

We merken elk jaar dat de drie dagen durende stage het spelniveau van onze spelers naar een hoger niveau tilt. De stage bestaat uit drie intense dagen waarbij we twee keer per dag trainen. Even belangrijk: we leren zowel onze teamgenoten als spelers uit andere teams in onze club beter kennen. De stage is dan ook onmisbaar voor het clubgevoel!

Het verblijf in Hoogstraten kon ons dit jaar helaas niet ontvangen maar we zijn blij dat we dit jaar in Brugge terechtkunnen. Sportzaal en verblijf bevinden er zich in hetzelfde gebouw. We kijken ernaar uit om samen met jou te trainen en te spelen in Brugge!

Inschrijven kan tot vrijdag 13 oktober 2023. Lees hieronder alle info!

WAAR?
Sport Vlaanderen Brugge
Nijverheidsstraat 112
8310 Brugge

WANNEER?
Van maandag 30 oktober tot en met donderdag 2 november 2023.

VOOR WIE?
Alle spelers van EEVOC.

VERVOER?

Wij rekenen op ouders en begeleiders voor de verplaatsing van en naar Brugge:

  • start: alle deelnemers worden op maandag 30 oktober verwacht in Brugge tussen 17u en 17u45. Gelieve tijdig in Brugge aanwezig te zijn!
  • einde: donderdag 2 november om 17u. De deelnemers kunnen er vanaf 17u opgehaald worden.

Het vervoer wordt onderling geregeld. Dus gelieve onderling, eventueel per ploeg, af te spreken wie er hoe ter plaatse geraakt of afgehaald wordt.

PRIJS?
175 € per persoon

In de prijs inbegrepen:

  • 3 overnachtingen
  • maaltijden (maandagavond tem donderdagmiddag)
  • gebruik sportterreinen
  • diverse randactiviteiten
  • sfeer en ambiance!

Te betalen vóór vrijdag 13 oktober 2023 op rekeningnummer BE92 8914 3404 7223. Gelieve bij de mededeling duidelijk de naam, voornaam en ploeg (JMU11, JU13, MU13a, MU13b, MU15a, MU15b, JU15, JU17, MU17A, MU17B, HB, DB, HA, DA) van de speler/speelster te vermelden. De inschrijving is pas definitief na ontvangst van de betaling op de rekening.

VARIA

Een uitgebreid dagprogramma wordt later doorgestuurd. Een informatiebrochure (met o.a. de rubriek “wat moet in mijn valies, mama?”) en een medische fiche zal hieraan toegevoegd worden.

VRAGEN
Voor verdere vragen kan je steeds terecht bij de jeugdverantwoordelijke Valérie Ingels op valerie@eevoc.be of op 0483 402 870