OVER ONS

Clubmissie

“Ertvelde – Evergem Volleybalclub v.z.w, kortweg ‘EEVOC’ genaamd’, beoogt kwaliteit in alle geledingen (senioren, jeugd en recreatievelingen) met een bekwame en gekwalificeerde omkadering (bestuur, trainers/coaches, ploegverantwoordelijken) om de spe(e)l(st)ers, volgens hun mogelijkheden, hun geliefkoosde sport te laten beoefenen. Alle geledingen verdienen een evenwaardige behandeling. De familiale sfeer moet hiertoe een drijvende kracht zijn zodat elk lid er een goed gevoel aan over houdt. EEVOC wil zich naar de buitenwereld toe manifesteren op een sportieve manier waarbij van de sportievelingen maximale inzet wordt verwacht, op welk niveau en in welke reeks dan ook. Het rekent daarbij op de individuele inzet van alle clubleden.”

 

Historiek

Volleybalclub EEVOC vzw is in 2001 ontstaan uit een fusie van VK Evergem, Ter Avrije Ertvelde en Jevo Calcutta Sleidinge. Sindsdien is de club alleen maar gegroeid. Sinds 2003 spelen al haar ploegen haar thuiswedstrijden in Sportcentrum Hoge Wal in Ertvelde. De vzw wordt geleid door een gedreven bestuursteam. Meer over ons bestuur lees je hier.

 

 

Sportief

De club telt verschillende dames- en herenploegen en probeert ook in alle jeugdcategorieën een ploeg te vormen. Het aantal ploegen en welke categorieën er aantreden in de competitie kan verschillen van jaar tot jaar. Welke ploegen onze club telt, lees je hier. (Sportief)

We zijn een groeiende en ambitieuze club met een uitgebreide jeugdwerking, waarbij er ook aandacht is voor breedtesport. Onze club telt in de VOBOG-competitie twee damesploegen, een heren- en een gemengde ploeg.

 

Clubgevoel

Bij EEVOC vinden we het belangrijk om een echt clubgevoel te creëren! We zijn een club waarbij leden komen supporteren voor elkaar, op welk niveau dan ook. We organiseren tal van evenementen (link naar evenementen) waarbij niet alleen de clubkas van tel is, maar ook het samenhorigheidsgevoel in onze club wordt versterkt. We vragen van onze leden dan ook een zeker engagement, zoals hulp en aanwezigheid op clubevenementen en maximale aanwezigheid op trainingen. EEVOC werkt voor haar leden, andersom moet ook eens!

 

Clubwaarden

Sportief gedrag en respect voor anderen zijn bij ons geen loze begrippen. We vragen onder meer respect voor trainer, scheidsrechter, ploegmaats, materiaal, zaal, sporthalmedewerkers… Wie voor onze club speelt, is een ambassadeur van de sport en club!

 

Lidgeld

De club bepaalt jaarlijks het bedrag van het lidgeld. In het lidgeld is de verzekering begrepen. Zodra het lidgeld is vereffend, wordt een attest afgeleverd voor de mutualiteit (vaak wordt een jaarlijkse tegemoetkoming voorzien voor sportbeoefenaar(ster)s). Het lidgeld gebruiken we voor de huur van de sporthal, het inschrijvingsgeld van competities en het vergoeden van trainers, scheidsrechters, uitrusting en materiaal.

 

Trainingen

De trainingen vinden plaats in Sportcentrum Hoge Wal in Ertvelde. De trainingsuren worden per seizoen vastgelegd en vind je terug bij trainingsschema. Probeer zoveel mogelijk en stipt aanwezig te zijn op je training, uit respect voor trainer en ploegmaats. Wie niet (tijdig) aanwezig kan zijn, verwittigt tijdig de trainer.

 

 

 

 

Ertvelde-Evergem Volleybalclub vzw (afgekort EEVOC vzw)

Stamnummer : OVL-1630

Maatschappelijke zetel
Ertvelde-Evergem volleybalclub vzw
Doornstraat 69
9940 EVERGEM

BTWnr. (ondernemingsnr.): 446.657.779
IBANBE92 8914 3404 7223 – BICVDSPBE91

Onze thuiswedstrijden spelen wij in Sportcentrum Hoge Wal
Guldensporenlaan 34, 9940 Ertvelde

HOME  |   OVER ONS  |  LID WORDEN  |  SPORTIEF  |  VERZEKERINGEN  |  NIEUWS  |  WEBSHOP  |  CONTACT