EEVOC goed vertegenwoordigd op Evergemse kampioenenviering

Op zondag 19 februari zette de gemeente Evergem haar sportkampioenen in de bloemetjes en onze club viel verschillende keren in de prijzen! Bestuurslid Luc Van Beveren kreeg uit handen van het Evergemse college, de sportraad en eregast Vincent Vanasch (doelman bij de Red Lions) een erediploma voor de jarenlange sportverdienste voor onze club en de Evergemse sport in het algemeen. Zowel de Heren A (Nationale 3) als de Heren B (Promo 4) werden vorig seizoen kampioen bij de reserven. De MU13A (niveau 2) van coaches Elke en Kris De Pril werden dan weer kampioen van de competitie voor Nieuwjaar.

Luc was als speler sinds de jaren 1970 actief bij JEVO Calcutta Sleidinge en later bij VK Evergem. Na jarenlang bij de Willyboys te hebben gespeeld, verdedigt hij nu al enkele seizoen de blauwgroene kleuren bij EEVOC Sportief (gemengde ploeg). De meeste mensen in onze club kennen hem echter als ploegverantwoordelijke en markeerder bij de Heren A, en als bestuurslid, waar hij de rol van interne communicator op zich neemt. Daarnaast is Luc betrokken bij heel wat evenementen van onze club. De voorzitter van de Evergemse sportraad noemde het dan ook niet meer dan terecht dat Luc gehuldigd werd met een erediploma voor sportverdienste voor de gemeente Evergem!

Ook de meisjes U13A van coaches Elke en Kris De Pril mochten dus het podium op, evenals onze Heren A en Heren B van vorig seizoen. Een titel bij de reserven wijst op een kwalitatief brede kern, een mooie bekroning die naar waarde wordt geschat!

Plaats een reactie