Is dames A op weg naar 3e nationale?

Vandaag zetten we onze dames A even in de kijker, want ze zijn goed op dreef!

Wanneer je hen op volleyscores opzoekt zul je even verblind zijn van alle groene vakjes die je te zien krijgt. Elke week weer halen ze de overwinning binnen met een onuitputtelijke bron van vechtlust. Toch blijven ze met hun voetjes op de grond en beseffen ze maar al te goed dat hun verdere parcours niet vanzelfsprekend zal verlopen.
Het kampioenschap is zeker nog niet gegarandeerd. Zo ver vooruit kijken is ook nog niet nodig, want onze dames genieten van elke seconde samen op het plein en dat kan iedereen die komt supporteren voelen! Het geheime recept van dit succes? Een ploeg vol gemotiveerde, positieve volleybalspeelsters die naast veel liefde voor volleybal ook veel liefde voor elkaar delen!

Plaats een reactie