Heren A en B zijn (reserve-)kampioen

Ja ja, je hoort het goed zowel de heren A als B zijn kampioen in de reservecompetitie!

Heren A in actie

Beide ploegen speelden hun laatste wedstrijd thuis op 16 april. De Heren A moesten hun wedstrijd tegen Mouscron zeker winnen om voor concurrent Tielt te eindigen als eerste in de reservecompetitie. Dit deden ze dan ook met een mooie 3-0-overwinning. Ze behaalden in totaal 52 punten en zo kwamen ze op de eerste plek met 2 punten meer dan Tielt. De Heren B daarentegen waren al langer zeker van hun titel in de reserve en ook van de overwinning in deze wedstrijd tegen Lokeren aangezien deze tegenstander forfait gaf voor de reservewedstrijd. Ze behaalden in totaal 53 punten met op dit moment een voorsprong van 14 punten op 2de uit de stand, Gimm-e Waasland Kruibeke. Je zou het bijna vergeten, maar ook de hoofdwedstrijd werd door beide teams gewonnen!

Er werd ook afscheid genomen van enkele spelers die hun laatste jaar competitie hebben gespeeld bij Eevoc. Zoals je kon lezen in ons vorige bericht, namen we afscheid van Simon, Frederik, Jasper, Nils en Mathias van Heren A en Olrik en Jonas van Heren B. Ook van Bart -coach van de Heren A- en Francis -coach van de Heren B- nemen we afscheid. Bart gaat volgend jaar coachen bij Olva Brugge en Francis gaat een sabbatjaar nemen, we wensen beide nog veel succes. Dit weekend was dankzij de vlotte overwinningen zeker en vast een mooie afsluiter!

HEREN A – Promo V.T. Mouscron 3-0 (25/8, 25/9, 25/12, reserve 3-0)

HEREN B – V.C. Panda’s Lokeren C 3-0 (25/18, 25/16, 26/24, reserve 3-0)


Heren B na een punt

1 gedachte over “HEREN A en B KAMPIOEN!”

  1. blij dat ik hiervan getuige mocht zijn als nieuwe coach van Heren A, en kijk nu al uit naar het volgend seizoen waar enkele nieuwe gezichten in de ploeg zullen komen, en hopelijk met dezelfde goesting om er een mooi seizoen van te maken, daar twijfelen we in ieder geval niet aan

    Beantwoorden

Plaats een reactie