Tent-Events Eevoc is de nieuwe naam van onze club

We lichtten op de Kaas- en Bieravond al een tipje van de sluier: onze club zou een andere naam krijgen want Tentenverhuur Sleidinge wordt de komende drie jaar naamsponsor van onze club. Heet onze club dan voortaan Tentenverhuur Sleidinge Eevoc? Nee hoor, Tentenverhuur Sleidinge krijgt een nieuwe naam: Tent-Events. Tent-Events Eevoc dus! De aandachtige lezer had de nieuwe naam van onze club natuurlijk al teruggevonden op volleyscores.be of een e-mail van een bestuurslid, maar vandaag is de wijziging ook officieel. Ook ons logo is licht gewijzigd.

Moeten we op het veld dan ineens allemaal “Tent-Events” roepen bij het supporteren? Dat mag natuurlijk, maar dat hoeft niet. Roep dus nog gerust uit volle borst “Eevoc”! In alle officiĆ«le communicatie gebruiken we echter de volledige naam.

Wat doet Tent-Events?

Tent-Events verhuurt niet alleen tenten, ze verkopen er ook. Ze organiseren zelfs uw feest, indien gewenst. Daarnaast verkopen en verhuren ze ook andere feestmaterialen. Kijk gerust eens rond op hun website www.tent-events.be of vraag info via info@tent-events.be

Dankjewel sponsors

Sponsoring vormt ongeveer een vijfde van de jaarlijkse inkomsten voor onze club. Zonder deze inkomsten heeft onze club een pak minder middelen om een kwaliteitsvolle werking te garanderen. Sommige sponsors hebben een directe band met onze club, andere dan weer niet. We zijn hen allen even dankbaar!

Hoofdsponsors

Sponsors

Plaats een reactie