HET DOEK VALT OVER SEIZOEN 2022-2023

Daar is het weer, het einde van het volleybalseizoen. Voor sommige spelers en ouders hoog tijd voor wat rust, voor anderen kwam het einde dan weer wat te vroeg. Het seizoen werd dit jaar afgesloten met een succesvolle thuisspeeldag waarbij 11 van de 12 ploegen hun laatste wedstrijd in eigen sporthal konden afwerken, met een lekker broodje of met een lekker dessertje. Bedankt aan alle vrijwilligers die geholpen hebben om hier weer een fantastische dag van te maken! We sloten het seizoen af met een grote knal.

JMU11 (3×3)

Voor de U11 (3×3), de jongste EEVOC-ploeg in competitie, was het seizoen vorige week al afgelopen doordat de bezoekers deze week forfait gaven. Ze eindigen op de laatste plaats in de competitie, maar ze hebben heel veel bijgeleerd in hun eerste half jaar in competitie. Bedankt, trainers Mieke en Magali!

JMU13

Dan gaan we over naar de jongens U13, met twee dappere dames in hun rangen. Deze gasten wonnen hun laatste wedstrijd met 4-0 van Argos Waarschoot en behalen hiermee een mooie derde plaats in de competitie, zeer mooi! We kijken er al naar uit wat deze jongens volgend jaar in de U15 zullen presteren. Bedankt, trainers Pilar en Silke!

MU13A

De meisjes U13 A verloren dit weekend hun wedstrijd tegen kampioen Wetteren en eindigen zo op een vijfde plek in een sterke niveau 1-competitie. Heel knap seizoen gespeeld, meisjes! Bedankt, trainers Kris en Elke!

MU13B

De meisjes U13 B speelden dit weekend een thriller van jewelste tegen Lowavol waarbij de vijfde set op 16-14 eindigde. Met deze mooie overwinning komen ze op een mooie tweede plek te staan in de hun competitie. Knap! Bedankt, trainers Susan en Evelyn!

JU15

Vervolgens is het de beurt aan onze jongens U15. Zij konden ook de competitie afsluiten met een overwinning tegen Dero met een mooie 3-0. Zo eindigen deze jongens op een mooie 2de plaats in de competitie. Volgend jaar zal je ze kunnen zien spelen in de U17-reeks. Alvast veel succes! Bedankt, trainers Tim en Menno!

MU15A

De meisjes U15A speelden een vijfsetter tegen kampioen SKW Krekenland en moesten maar nipt de duimen leggen. Hiermee eindigen ze op een gedeelde vierde plek met VC Kalken. Proficiat, wat een progressie hebben jullie gemaakt! Bedankt, trainers Inneke en James!

MU15B

De meisjes U15B speelden dit weekend om de tweede plek tegen Jevo Maldegem en wonnen deze wedstrijd met 3-1. Die tweede plek is binnen! Goed gedaan, meisjes! Bedankt, trainer Mieke!

MU17

De laatste jeugdploeg die aan bod komt, is de meisjes U17. Deze dames verloren tegen de eerste in de competitie maar sluiten het seizoen wel af op een mooie en welverdiende tweede plek! De toekomst lacht jullie toe, dames! Bedankt, Rebecca en Jochen!

Dames B

De Dames B speelden hun laatste wedstrijd tegen de buren van Assenede, met als inzet de derde plaats. Het was, vooral in set 2, een spannende wedstrijd die ze uiteindelijk met mooie 3-0-cijfers wonnen. En dit voor een zeer talrijk en enthousiast publiek! Zo pakken ze na een succesvol seizoen met hun nieuwe trainer de derde plek in de competitie. Bedankt, trainer Luc!

Dames A

De kampioenen van Dames A speelden hun laatste wedstrijd tegen VC Kalken, de laatste in de competitie. Ze wonnen met 3-1 en sloten het seizoen af zonder één verliespartij! Ongeslagen kampioen, historisch voor onze club! Volgend jaar spelen ze in Nationale 3. Proficiat Dames! Bedankt, trainer Jean-Pierre!

Heren B

Bij de Heren B ging het in hun laatste wedstrijd tegen VC Aalter nog om de knikkers. Als ze de wedstrijd wonnen, konden ze zich verzekeren van de derde plek ten koste van VC Gimm-e Waasland/Kruibeke. Ze wonnen de wedstrijd met een overtuigende 3-0. Een wedstrijd om trots op te zijn. Ook de trainer van de Heren B, de frésident, was zeer tevreden met de wedstrijd en met zijn welverdiende biermand(en)! Bedankt, trainer Frederik!

Heren A

De Heren A moesten als enige ploeg op verplaatsing spelen en dit tegen de tweede in de competitie. Spijtig genoeg verloren ze deze wedstrijd met 3-0 en eindigen zo na een lastig seizoen met een heel jonge ploeg, en veel pech, op de voorlaatste plek in de competitie. Bedankt, trainer Michel!

Plaats een reactie