H2DC OFF DAY VOOR HEREN A

Zaterdag 15 december 2018

H2DC OFF DAY VOOR HEREN A

De sporttas geschouderd en dan in een lange sliert dwars door het sportcafé De Zeven, langs de toog naar de oude maar schitterend opgeknapte volleybaltempel. Ik blijf het enig vinden.

In de voorwedstrijd moesten stoelen en banken wijken voor een ontketende libero Simon De Schepper maar zijn heksentoer bracht weinig zoden aan de dijk en we mochten al blij zijn dat we een setje konden winnen (2-1). Robbe Senave en Simon Van Beveren liepen lichte averij op aan enkel en knie.
“Een ezel verslijt het eerst aan z’n poten” zegt een oud Vlaams spreekwoord en ik zou het moeten geloven want in de tribune zat onze opposite Grégory ook nog altijd met “zijne knoesel”.

Over de hoofdwedstrijd wil ik weinig kwijt. We hadden namelijk een off-day, een fenomeen dat elke ploeg wel eens overkomt waarbij je als ploeg, ondanks de beste wil van de wereld, niet het beoogde niveau haalt en waarbij je na de wedstrijd zodanig gefrustreerd bent dat je het Gala-gedrocht dwars door de muur zou willen sjotten.
Ondanks een redelijke start in de eerste set waarin we nog de leiding konden houden tot 19-20 gingen we in Zele zwaar voor de bijl, getuige de setstanden.

Uitslag JTV Dero Zele – EEVOC 3 – 0 (25-22, 25-16, 25-16).

De meegereisde supporters, met een stralende Jolien aan kop, vonden troost in een goed glas bier en beloofden in het sportcafé als één blok achter de ploeg te zullen blijven staan.

Nu zaterdag 22 december trekken we met z’n allen naar sporthal Recrean voor onze laatste wedstrijd van het oude jaar tegen D’Hondt Volley Oudenaarde B.
Voorwedstrijd om 15.00u, hoofdwedstrijd om 16.30u.
Adres: Eindrieskaai 26, 9700 Oudenaarde

Comments are closed.

Facebook Comments