H2DC EEVOC WEER NET NIET TEGEN TERNAT

Zaterdag 27 januari 2018

verslag H2DC EEVOC – Kruikenburg Ternat

H2DC EEVOC WEER NET NIET TEGEN TERNAT

Met Kruikenburg Ternat speelden we zaterdag voor de derde week op rij tegen een top drie ploeg.
En de bezoekers waren er niet gerust in, wees daar maar zeker van. Bij EEVOC moesten Thomas Bretonnet en sterke Jasper Declerck forfait geven, geveld door griep.

De voorwedstrijd werd verloren met 1-2.

In de hoofdwedstrijd startten wij heel sterk ondanks een scheidsrechterlijke dwaling bij de eerste bal. EEVOC speelde de eerste set quasi foutloos en pakte vlotjes winst met 25-18.

In set twee werd het voor EEVOC achtervolgen geblazen na enkele persoonlijke foutjes en een eerste time out bij 6-11. Hoog tijd om ons terug in de wedstrijd te vechten en dat deden we ook. Cédric en Grégory zetten enkele sublieme broerkes-Van-Acker blocks en brachten ons dichter. Arno Meiresonne kwam als spelverdeler vooraan in de plaats van Jasper Beelaert en deed wat hij moest doen. De adrenaline pompte als dikke stroop door het EEVOC collectief en toen kwam Jelter Buzeyn weer vooraan. Onze rosse receptie-hoek is de laatste weken in zeer goeie doen en was ook nu weer onhoudbaar aan de antenne. Jelter bracht EEVOC langszij bij 22-22 en beide ploegen kwamen afwisselend op setbal. Maar twee foutjes bij EEVOC op 25-25 betekenden setwinst voor de bezoekers uit Ternat (25-27).

De derde set was naar goede EEVOC gewoonte nog maar eens een regelrechte thriller. In deze set zouden we een stap zetten naar een tweede setwinst en dus eindelijk nog eens competitiepunten. En we kwamen na slopend hard vechtvolleybal eindelijk op setbal. Niet een keer maar vier keer. Maar Ternat nam over en had aan één setbal voldoende (27-29).

In de vierde set zag het er weer allemaal heel spannend uit maar bij 11-12 liep het bij EEVOC voor geen meter meer en plots stond het 12-20 in het voordeel van de Brabanders. Kruikenburg Ternat hield stand en pakte ook deze set met 17-25 en dus ook de drie wedstrijdpunten.

Uitslag EEVOC – Kruikenburg Ternat 1 – 3 (25-18, 25-27, 27-29, 17-25)

Volgende week zaterdag gaan we voor de volle buit naar Loppem.
Voorwedstrijd om 18.30u, hoofdwedstrijd om 20.00u. Sporthal De Strooien Hane, Van Caloenstraat 2 Zedelgem.

Comments are closed.

Facebook Comments