Helpende handen gezocht voor het Internationaal Volleybaltoernooi op 8 juli!

Banner outdoor 2017

Op zaterdag 8 juli organiseert onze club voor de 41e keer het  Internationaal Volleybaltoernooi Ertvelde!

  • Aan de vooravond, dus op vrijdag 7 juli, is er opnieuw de grote barbecue met hetzelfde concept als de voorbije jaren. We zijn hiervoor nog op zoek naar mensen die in onze altijd sfeervolle bar willen meehelpen. Wie kan helpen mag zich melden via wgtoernooi@eevoc.be!
  • Op zaterdag is het dan tijd voor het grastoernooi en het kubbtoernooi. Ook hier zijn we nog op zoek naar mensen om de bar te bedienen en in de keuken mee te helpen. Helpers voor de bar mogen zich opgeven via wgtoernooi@eevoc.be en helpers voor de keuken mogen zich melden bij luc@eevoc.be!
  • Zaterdagavond is er de fuif, die werklijst is intussen al ingevuld geraakt.

 Dankjewel aan al onze medewerkers!

Outdoortoernooi 2017

Comments are closed.

Facebook Comments