EEVOC wint makkelijk van Zulte (H1P)

Zaterdag 18 maart 2017

Zaterdagavond mochten we filerijden naar Zulte waar we onze tweede plaats in de rangschikking nog wat veiliger konden stellen. Bij de thuisploeg ontbraken een aantal kernspelers omwille van de bekerfinale in het voetbal. Bij EEVOC mocht Timo Buyck de positie van libero voor zijn rekening nemen.

Bij het begin van de eerste set werd meteen duidelijk dat deze wedstrijd geen topper kon worden. Bij Kuros moest hoofdaanvaller Maarten Deleersnijder zelfs aan de bak als spelverdeler. EEVOC fusilleerde als het ware de thuisploeg met als absoluut hoogtepunt een staalharde peer door het midden bij stand 6-17, getekend Jasper Declerck! Nils Van Heule mocht de eerste set uitmaken met een aanval op positie zes (14-25).

In de tweede set werd het verschil nog duidelijker. Libero Timo Buyck maakte zijn pepe fier en Jasper Beelaert amuseerde zich in zijn speeltuin. Jelter Buzeyn was aanvallend de grote slokop en mocht ook het laatste punt scoren (9-25).

In de derde set mocht bij Kuros Robbe De Smijter starten. De jonge spelverdeler verdeelde verdienstelijk, maar de afwerkers maakten teveel slordige fouten. Bij EEVOC speelden Gregory Van Acker en Frederik Van Beveren foutloos en vergaarden samen twaalf rechtstreekse punten. Na 56 minuten mocht onze Jelter Kuros Zulte uit zijn lijden verlossen (14-25), waardoor we in de kantine de volledige rechtstreekse uitzending van de bekerfinale konden volgen op groot scherm.
Na verlengingen en penalty’s werd gewonnen van KV Oostende en mochten de Zultenaren toch nog juichen.

Uitslag Kuros Zulte – EEVOC: 0 – 3 (14-25, 9-25, 14-25)

Comments are closed.

Facebook Comments