EEVOC veel te sterk voor Panda’s Lokeren (H1P )

Zaterdag 18 februari 2017

Onze heren moesten zaterdagavond op bezoek bij Lokeren, een ploeg die het dit seizoen moeilijk heeft in de hoogste provinciale reeks, maar het ons in de heenronde knap moeilijk maakte in de eerste twee sets (29-27 en 27-29).
De voorwedstrijd werd moeizaam gewonnen met 1-2.

In de hoofdwedstrijd was het klasseverschil(1) op elk spelonderdeel te groot om te kunnen spreken van een echte wedstrijd. Zo goed als alle Lokerse aanvallen werden droogweg afgeblokt door onze reuzen. De setstanden 16-25 en 13-25 in de eerste twee sets zijn dan ook echt niet overdreven. In de derde set was het niveauverschil zo flagrant, dat het onze grootste uitdaging werd om de wedstrijd binnen het uur beëindigen, een opzet waar we, door time outs en wissels, net niet in slaagden. Na precies 61 minuten mochten de vier aanwezige thuissupporters vaststellen dat de geschiedenis zich niet altijd herhaalt (10-25): De Lokerse David was deze keer niet opgewassen tegen de Ertveldse Goliath.

Uitslag VC Panda’s Lokeren A – EEVOC: 0 – 3 (16-25, 13-25, 10-25)

Voor onze volgende wedstrijd op 11 maart om 20.00 uur (voorwedstrijd 18.30 uur) ontvangen we leider Vamos Stekene. Komaan mannen!

(1) Bron VRT Taalnet
klasse
Meervoud: klassen

In samenstellingen

  • eersteklassenvoetbal
  • klassenhaat
  • klassenverschil
  • klassenmaatschappij
  • klassenonderscheid
  • middenklassenauto

Als klasse als versterkend element gebruikt wordt, in de betekenis ‘van hoge kwaliteit’, dan spellen we geen tussen-n.

  • klasseauto
  • klassespeler
  • klassewerk

Comments are closed.

Facebook Comments