Trainers gezocht voor EEVOC

Wil jij graag trainer worden bij EEVOC? Dat kan!

trainervacature

De club verwelkomt met open armen mensen die graag een ploeg bij EEVOC (mee) willen training geven. Elk jaar starten er wel enkele nieuwe trainers bij EEVOC die onder de hoede van meer ervaren trainers doorgroeien naar zelfstandige trainers. Een trainer word je natuurlijk niet van vandaag op morgen en uiteraard willen we dat al onze speler(tje)s goed begeleid worden.
De sportieve cel stimuleert beginnende trainers om zich bij te scholen, maar wil in de toekomst ook graag zelf startende trainers intensiever gaan begeleiden. De club kampt echter met een tekort aan trainers, vooral voor de jongere leeftijdscategorieën. Voor volgend seizoen staan er op dit moment nog een aantal vacatures open. Interesse? Aarzel dan niet, en neem zo snel mogelijk contact op via sportieve cel!

Comments are closed.

Facebook Comments