EEVOC MU17 bekeren verder (BM17)

Zondag 27 november 2016

Zondagmiddag mochten onze meisjes U17, onder de deskundige leiding van Gilbert Verkimpe en Koen De Waele, op bezoek bij VC Kalken in het kader van de bekercompetitie. VC Kalken kwam, door het ontbreken van 1 gekwetste en 3 zieke speelsters, gehavend aan de start. Bij EEVOC werd de ploeg U17N1, die enkel Fee Buysse (blessure), Marthe De Kerpel en Amélie Van Zele moest missen (bekerwedstrijd U15), versterkt met Jacobe Bunck, Julie De Mey en Rani Lefebure.

De wedstrijd werd gekenmerkt door stevig opslagwerk en zwakke recepties bij beide ploegen, wat resulteerde in eentonig volleybal met weinig animo. In tegenstelling tot de meeste wedstrijden bij de dames, kwam het zelden tot een rally, laat staan een lange. Maar eens de receptie kwam, kon Emma Verkimpe heerlijk verdelen, en toonden de EEVOC-meisjes zich de beteren.
Toch gingen de meisjes van Sabrina Van Mossevelde in de eerste 2 sets vrij goed mee en kwamen zelfs verschillende keren aan de leiding. Maar tegen money-time werden ze net te licht bevonden.

Halfweg de 3e set was de veerkracht echter ineens weg en kon EEVOC de Kalkenaartjes overklassen.
In amper een uur stootten onze meisjes door naar de volgende ronde van de beker van Oost-Vlaanderen.

Uitslag VC kalken – EEVOC: 0 -3 (21-25, 17-25, 13-25)

Comments are closed.

Facebook Comments