EEVOC HEREN UIT BEKER GEWIPT (BPH)

Zaterdag 26 november 2016

In de Oost-Vlaamse bekercompetitie mochten onze heren het, net als vorige week in de competitie, thuis opnemen tegen Kuros Zulte.
Bij EEVOC mocht, door de afwezigheid van Jasper Beelaert, Arno Meiresonne aantreden als eerste setter. Grégory Van Acker startte als opposite en Jelter Buzeyn verhuisde naar receptie-hoek.
In de supporterstribune werd de stille hoop op sportieve revanche door Yves VO uitgesproken met de gevleugelde woorden: “Die gasten gaan er weer een thriller van maken”.

Maar een thriller werd het niet. Daarvoor mistte de remake scherpte en spanning. Elke set opnieuw moesten wij, tegen halfweg, het commando aan de gasten overlaten en de rol lossen.
Kuros werd, met Stef Engels als sterkhouder, dan ook de verdiende winnaar van deze lauwe wedstrijd.

Het opruimen van het terrein gebeurde in een ingetogen sfeer van ontgoocheling. Daags na het overlijden van de Cubaanse leider Fidel Castro was het voor ons, EEVOC-supporters, dan ook een beetje treuren om onze helden.

EEVOC ligt uit de beker en kan zich nu volop concentreren op de reguliere competitie. En … de supporters staan als één blok achter hen. Kop op, jongens!

Uitslag EEVOC – Kuros Zulte: 0 – 3 (20-25, 19-25, 21-25)

Comments are closed.

Facebook Comments