Eerste overwinning voor BSV!

Zaterdag 26 november 2016

Zaterdagavond mocht BSV, de heren-Vobog-ploeg in reeks H3A, zijn 8e competitiewedstrijd afwerken tegen VCR Drongen. De voorlaatste tegen de laatste in de voorlopige stand, dus de opdracht was simpel: er moest gewonnen worden of de rollen werden omgedraaid en BSV mocht de rode lantaarn dragen.

Iedereen was mooi op tijd om goed op te warmen. Enkel Stijn maakte gebruik van het academisch kwartiertje om op de valreep, net voor aanvang van de wedstrijd, de aula te betreden.
Maar wat moest gebeuren, gebeurde ook. Iedereen ging er vol voor en met een nooit geziene gretigheid werden de Drongenaars door de molen gedraaid. In 3 sets werd de klus geklaard en kon er eindelijk, voor de eerste keer dit seizoen, worden afgesloten met een euforische Augustijnendans.

Na de douche werd het feest compleet gemaakt door Yves, die in de cafetaria zijn ploegmakkers, met zelfgemaakte ‘fricandon met geitenkaas’, trakteerde op een sublieme smaakervaring. Lèèèèèèèèkkerrrrrrrrrr!

Proficiat mannen!

Uitslag BSV – VCR Drongen: 3 – 0 (25-18, 28-18, 25-19)

Comments are closed.

Facebook Comments