EEVOC Sportief zet zegereeks verder tegen VC Spectrum

La la lalala la laalaaaaaaaaaa

Woensdag 9 november 2016

EEVOC Sportief mocht woensdag voor zijn 9e competitiewedstrijd van het huidige seizoen VC Spectrum verwelkomen. Spectrum was pas aan zijn 2e wedstrijd toe.

Deze wedstrijd begon in mineur. Vlak voor de wedstrijd had Paul zich op een banale manier bezeerd aan een vinger, waardoor hij kleurloos aan de kant moest blijven. Sympathieke Erwin nam dan maar onverwacht, samen met Iris, het middencompartiment voor zijn rekening.
Net als een oude dieselmotor, kwamen we moeilijk op gang in deze 1e set. Bovendien liep Dirk, die al wat sukkelde met een zere lies, ook nog een lichte verrekking op aan het bovenbeen. En het geluk was ook niet echt aan onze kant. De rammeling die we in de eerste set kregen, had dus ook zijn redenen (15-25).

In de 2e set verscheen Paul, terug ingekleurd, netjes binnen de lijntjes. We trokken meteen een diep spoor vanop de opslaglijn. Nancy scoorde haar puntjes op de hoek, Iris in het midden en Valerie maakte het feestje vol met vrolijke passen. Moerbeke kreeg een tik en moest het hoofd buigen (25-21).

De 3e set ging aanvankelijk gelijk op, maar ons Ann maakte grote indruk met verschroeiende opslagen. Spectrum kwam daardoor aanvallend in nauwe schoentjes, terwijl wij intrest konden opstrijken en met duidelijk verschil de set konden uitspelen (25-18).

In set 4 waren wij van bij het begin gefocust en gebrand op een nieuwe zege. Bij Luc leken de korte spieren flexibeler dan ooit. Alsof het een eerbetoon was aan de overleden Marc Sleen, wafelde hij een stapel punten op het scorebord en konden we, dankzij de inzet van iedereen, deze set en dus ook de wedstrijd winnend afsluiten (25-17).

Dit is de 5e zege op rij in ons 2e competitiejaar! We zijn grenzen aan het verleggen, mensen. Ik ben fier op jullie!

Uitslag EEVOC Sportief – VC Spectrum: 3 – 1 (15-25, 25-21, 25-18, 25-17)

es_msleen

Comments are closed.

Facebook Comments