Warm water niet opnieuw uitvinden!

Nadat we afdoende hebben kunnen kennis maken met de mogelijkheden die de site VOLLEYSCORES ons biedt/bood, zijn we er van overtuigd dat we zelf het risico niet meer moeten lopen op vergissingen, door zelf nog de uitslagen weer te geven.

Het warm water moet niet heruitgevonden worden want VOLLEYSCORES biedt de faciliteit om voor de club, per speeldag, in één oogopslag, de uitslagen en klassementen te geven voor de reguliere competitie.
Via de clublink kan je, door de datum van de week (gaande van maandag t/m zondag) te selecteren, onmiddellijk de uitslagen zien van het gekozen weekend.
Druk je op een EEVOC ploeg, dan krijg je meteen alle resultaten van de ploeg, inclusief het voorlopige klassement, aangeboden.

Voor de recreatieve competitie moeten echter nog wel de afzonderlijke locaties geraadpleegd worden. Dit komt onder meer door het feit dat niet alle recreatieve teams onder ‘het label’ van een club thuis staan maar op zelfstandige basis een bestaan kennen.
Sorry voor de VOBOGploegen.

Volledigheidshalve volgen hieronder nog eens de linken naar

Comments are closed.

Facebook Comments