Ploegenagenda’s: update

De softwareprogrammeurs van VOLLEYSCORES gaan steeds verder in de terbeschikkingstelling van de gegevens op het niveau van de clubs maar nu ook reeds op het niveau van de ploegen.

Toelichting
Ter verduidelijking wat wordt verstaan onder agenda en kalender:

 • agenda: de gegevens en de linken die toelaten te synchroniseren of toe te voegen aan de eigen agenda(‘s) bvb. in de google agenda,
 • kalender: de gegevens met speeldagen, uitslagen, klassementen, …

  Ten behoeve van de gegadigden werden de linken voor de agenda’s (synchronisatie) gebundeld in fine van het document over Volleyscores dat hier kan worden geraadpleegd.

  De manueel ingebrachte agenda’s in de clubagenda werden verwijderd.

  De clubagenda op de site is de exacte weergave van de agenda’s die Volleyscores ter beschikking stelt.

  Wie zelf zijn I-/smartphone wil synchroniseren of de ter beschikking gestelde agenda’s (via de linken) wil toevoegen aan de eigen agenda vindt de ploeglink(en) in het document.

  Er is nog één probleempje omtrent de linken naar de kalenders van de reeksen waarin 2 (of meer) clubploegen zijn ondergebracht.
  We mogen echter goede hoop koesteren dat ook dit minpuntje zal worden bedwongen. Het betreft voor onze club de ploegen B van dames 2A en M15B. Voorlopig kan dit ondervangen worden door in de reekskalender de ploeg (B) aan te klikken.

  Is inmiddels opgelost!
  Voor de reeksen met 2 of meer clubploegen uit dezelfde reeks werd een onderscheid gemaakt, wat de linken betreft, tussen de ploegen. Voor EEVOC is dit het geval voor de reeksen D2A en M15B waar een onderscheid werd voorzien tussen de A en B ploegen.

  De enige echte bron is voortaan deze van Volleyscores (en voorlopig ook nog deze van KOVV maar met minder faciliteiten).

  Een goede raad: voeg Volleyscores toe aan je favorieten!

  Opmerkingen, suggesties, … zijn steeds welkom.

Comments are closed.

Facebook Comments