H1P EEVOC VERLIEST OP MOERBEKE

Zaterdagavond 1 oktober 2016 werden we ontvangen bij VC Spectrum Moerbeke, een bevriende ploeg met een aantal ex-EEVOC-spelers en een onmogelijke parking voor de ruim 25 meegereisde EEVOC-supporters.

In set 1 gingen de bordjes gelijk omhoog, maar aan het einde van de set moesten we de duimen leggen voor de Waaslanders.

In set 2 verging het ons niet beter. Moerbeke was baas in eigen huis en deed ons pijn met een lagere foutenlast en beter aanvalswerk (25-19).

Voor de bekende derde set trokken we ons broek op en namen we het voortouw in de puntenstand. Bij 20-23 kwam setwinst echt in zicht, maar Moerbeke kwam terug tot 23-23. Gelukkig konden we nog net over de sloot springen, voor de Moerbekenaars op onze hielen trapten. (23-25).

In set 4 startten wij echt sterk en brachten de voormalige suikerbietentelers in de problemen. Had de spelverdelerswissel Thijs Martens voor Bart De Smet er iets mee te maken? Feit was dat bij Moerbeke de opposite-scoormachine stokte en heel de ploeg fouten begon op te stapelen. Wij waren echt beter en vergaarden punten… tot bij de eerste time-out op 6-12. We waren helemaal klaar voor een belle, maar plots viel bij ons ook de wifi weg. De gastheren kropen uit het dal en haalden fors uit. Hier en daar konden we nog een zeldzaam puntje sprokkelen, maar de mannen van Kris Van Damme sloegen onze 5-setter-droom aan diggelen. (25-18)

Eindstand VC Spectrum Moerbeke – EEVOC: 3 – 1 (3 – 1 (25/21, 25/19, 23/25, 25/18)

Comments are closed.

Facebook Comments