Laatste oproep voor K&A

laatste oproep
Dit is een laatste herinnnering/oproep tot inschrijving voor de kaas- en augustijnavond, DE seizoensafsluiter 2015 – 2015.
Het is een unieke gelegenheid om, naast het nuttigen van een heerlijke schotel, nog even na te praten met de ploeggenoten, -kennissen waarmee het ganse seizoen werd opgetrokken. Terugblikken en anekdotes ophalen in een gezellige clubfamiliesfeer.
Het is anderzijds, en dat weze duidelijk gesteld, ook een unieke manier om de clubkas wat ademruimte te geven om verder te werken in de toekomst en om de spelers (M&V) hun geliefkoosde sport te laten beoefenen met een goede omkadering en ondersteuning.

Aarzel niet langer meer en schrijf je alsnog in via het inschrijvingsformulier.
De inschrijvingen worden definitief afgesloten op woensdag 27 april 2016, om middernacht.
Alle nuttige informatie is hier te vinden.

Comments are closed.

Facebook Comments