DAMES A (Nationale 3) zoekt coach voor seizoen 2024-2025

Er loopt een vacature voor trainer/coach bij onze Dames A (3e Nationale). Onze dames maken een goede kans op behoud in 3e Nationale nadat ze in 2 jaar tijd opklommen van Promo 2 naar Nationale, onder leiding van coach Jean-Pierre Messely. Vorig jaar werden ze kampioen in Promo 1. Na een succesvolle samenwerking van 4 jaar zijn beide partijen het eens dat het tijd is voor een nieuwe coach.
 
Wij weten dat dit geen eenvoudige zoektocht wordt, zeker omdat wij een nieuwkomer zijn in het nationale damesvolleybal, maar we zijn vastberaden om de coach te vinden die ze verdienen. Onze dames hebben hard gewerkt om te geraken waar ze nu staan en willen graag een mooi vervolg breien aan hun avontuur. Het is een gemotiveerde ploeg die ook naast het veld goed aan elkaar hangt.
 

De kern van het ‘kampioenenseizoen’ 2022-2023 werd uitgebreid voor aanvang van dit seizoen.
(voor alle duidelijkheid niet met de jonge fans op de foto 🙂 )
 

 
Teamfoto 2023-2024 – https://www.eevoc.be/sportief/
 

De club heeft een gemotiveerd en nuchter bestuur, zeer veel jeugdploegen (zowel jongens als meisjes) en een bruisende werking met veel geëngageerde leden. Op dat vlak prijzen we onszelf gelukkig!
 
 

Contacteer ons gerust bij interesse: via mail naar voorzitter@eevoc.be of via 0479 328 280.

Ook alle tips zijn welkom!